Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! - GÜNCEL Haberleri / Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! - GÜNCEL Haberleri / Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. 28'de bingöl, kigi'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli sgk rehberi, güncel sgk haberleri, i̇şçi, memur, taşeron, emekli maaşları hakkında güncel haberler son güncelleme : Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. Kandilli 21.28'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.3 olarak kaydetti. Deprem çevre illerde de hissedildi. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika: Bingöl'de Deprem
Son Dakika: Bingöl'de Deprem from www.bingolsurmanset.com
Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli sgk rehberi, güncel sgk haberleri, i̇şçi, memur, taşeron, emekli maaşları hakkında güncel haberler son güncelleme : Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 25 haziran 2021 cuma 21:38. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.22'de bingöl'ün karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu bölge daha önceleri de çok fazla depremle gündeme gelmişti.

Ayrıca saat 11:20'de gerçekleşen depremin yerin yaklaşık 7 km derinliğinde meydana geldiği açıklandı.

Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Afad deprem dairesi başkanlığı verilerine göre; Son dakika bingöl'de şiddetli deprem meydana geldi. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. Kandilli rasathanesi ise yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünü muş'un varto ilçesi olarak açıkladı. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle.

Son dakika: Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana ...
Son dakika: Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana ... from www.vangazetesi.com
Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Naci görür'ün paylaşımı deprem daha çok korkuttu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 4.3 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini bildirildi. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler.

Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu. Bingöl'deki deprem elazığ, tunceli, muş gibi çevre illerden de hissedildi. Kaynarpinar 12 mayıs 2021 00:37 son deprem. Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde. Son depremleri görmek için tıklayınız. Bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'de deprem | son depremler. Gelen son dakika bilgilere göre; Kandilli 21.28'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.3 olarak kaydetti.

Bingöl'de deprem | son depremler. Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi.

Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Kandilli rasathanesi tarafından alınan son bilgilere göre, elazığ'da deprem meydana geldi. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Son depremleri görmek için tıklayınız. En son bingöl deprem haberleri anında burada. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında;

Son dakika…bingöl'de deprem meydana geldi. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem meydana geldi. Son dönemlerde çeşitli illerde peş peşe depremlerin olması sonrasında türkiye'de meydana gelen son depremler. Bingöl'de korkutan deprem gelen bir son dakika haberine göre; İşte uzmanların deprem sonrası açıklamaları. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kaynarpinar 12 mayıs 2021 00:37 son deprem. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.22'de bingöl'ün karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama